Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske

Похвале

Жалбе

на рад полицијског службеника


← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У новогодишњој ноћи 13 нарушавања јавног реда и мира

| Бања Лука | Недеља, 01. јануар 2017.

Министарство унутрашњих послова Републике Српске у току ноћи 31.12.2016. године на 01.01.2017. евидентирало је укупно 13 нарушавања јавног реда и мира од којих је 12 нарушено тучом.

Издвајамо најзначајније догађаје:

- У 03,50 у Бијељини Ј.Н. је ножем нанио повреде А.Б. Повређени је пребачен у Болницу у Бијељини, гдје му је указана љекарска помоћ, а дежурни доктор је контатовао да је задобио лакше тјелесне повреде.

-У 04,50 часова у Карађорђевој улици у Бијељини физички је нападнут полицијски службеник од стране лица В.П., држављанин Републике Србије. Након доласка полицијске патроле на лице мјеста, лице В.П. је насрнуло на још једног полицијског службеника, нанијевши му повреде у предјелу носа. Лице је лишено слободе.

У 05,15 часова у Занатском центру у Бањалуци дошло је до туче више лица у којој је повријеђено  малољетно лице из Лакташа. Лицу је указана љекарска помоћ, након чега је пушен на кућно лијечење. Оперативни рад на расвјетљавању овог догађаја је у току.

Истовремено, у овом периоду на подручју Републике Српске евидентирано је 12 саобраћајних незгода у којима су 4 лица задобила лакше тјелесне повреде.