Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske

Похвале

Жалбе

на рад полицијског службеника


← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пси оштетили више скупоцјених возила на подручју Бања Луке

| Бања Лука | Недеља, 18. јун 2017.

Полицијски службеници Полицијске станице Бања Лука - Обилићево, захваљујући оперативном раду на терену, те анализи видео надзора са изузетих камера, утврдили су да је група паса луталица на подручју града Бања Луке, у временском периоду од 24. маја до 16. јуна текуће године, оштетила укупно пет скупоцјених возила, од којих су три оштећења возила пријављена, а за два власници возила нису пријавили.

Наиме, 24.05.2017. године, власник возила је пријавио да има оштећења на путничком аутомобилу марке „Passat“, а да су оштећена настала док је возило било паркирано у улици Булевар Војводе Степе Степановића.

Такође, 11.06.2017. године, запримљена је пријава да су настала оштећења на путничком аутомобилу марке „Jetta“, док је било паркирано у улици Слободана Кустурића и слична пријава је запримљена 14.06.2017. године од стране власника путничког аутомобила марке „Jetta“, док је било пакрирано у улици Булевар Војводе Степе Степановића.

Поступајући по запримљеним пријавама због сумње да је извршено кривично дјело „Оштећење туђе ствари“, те да је причињена знатна материјална штета власницима возила, полицијски службеници су на основу прегледаних видео надзора, те прикупљених информација, а претходно организованих опсервација, утврдили да су возила оштетили пси луталице.

О наведеним сазнањима упознате су надлежни инспекцијски органи.