Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди једно лице задобило тешке тјелесне повреде

| Зворник | Четвртак, 13. јул 2017.

На подручју које се налази у оперативној надлежности Полицијске управе Зворник, током 12.07.2017. године, евидентиране су четири саобраћајне незгоде, од којих је једна са тешким тјелесним повредама.

На магистралном путу Зворник – Сарајево, у мјесту Ђугум, општина Братунац,  12.07.2017. године, око 16,00 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали лице Љ.Ј. (1951) из Сребренице, који је управљао путничким аутомобилом марке „Golf“ и лице A.M. (1967) из Власенице, који је управљао теретним моторним возилом марке „Volkswagen“.

У саобраћајној незгоди, тешке тјелесне повреде је задобила Р.Ј. (1954) из Сребренице, која се налазила на мјестусувозача у путничком аутомобилумарке „Golf“. Повријеђенаје превезена у Дом здравља Милићи, одакле је упућенау Општу болницу Зворник ради указивања љекарске помоћи.

Увиђај на мјесту саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полицијске станице Братунац. О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина.