Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Три лица тешко повријеђена у саобраћајним незгодама

| Бања Лука | Понедељак, 17. јул 2017.

На магистралном путу Прњавор-Клашнице, у мјесту Прњавор, 14.07.2017. године око 08,00 часова догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали С.С.(1996) из Српца, са путничким аутомобилом марке „Ford“ и С.Љ.(1994) са мотоциклом марке „Honda“ који је у саобраћајној незгоди задобио тјелесне повреде због којих му је указана помоћ у Универзитетско клиничком центру Републике Српске. Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Прњавор.

У улици Синише Мијатовића, град Бања Лука, 15.07.2017. године око 03,30 часова догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали А.Т.(1988) из Бање Луке са путничким аутомобилом марке „Citroen“ и К.Ђ.(1996) из Бање Луке са путничким аутомобилом марке „Pasat“ . Оба лица су задобила тјелесне повреде због којих им је указана помоћ у Универзитетско клиничком центру Републике Српске. Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бања Лука.

О свим околностима из обе саобраћајне незгоде обавијештен је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се предузму све потребне мјере и радње са циљем утврђивања узрока настанка саобраћајних незгода и одговорности  учесника.