Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди шест лица задобило тјелесне повреде

| Мркоњић Град | Сриједа, 13. септембар 2017.

На магистралном путу Кључ – Мркоњић Град, у мјесту Горња Превија, општина Рибник, 12.09.2017. године, око 05,50 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали И.Т. (1970) из Босанског Петровца са путничким моторним возилом „Passat, са којим су се у возилу налазили сапутници А.Ј. (1965), Е.Ј. (1970), Н.Ј. (1999) и једна тринаестогодишњакиња сви из Босанског Петровца и З.А. (1994) из Бихаћа са теретним моторним возилом „Mercedes“, са којим се у возилу налазио сапутник Н.З. (1968) из Бихаћа.

У овој саобраћајној незгоди тјелесне повреде су задобили сапутнк из теретног моторног возила Н.З., возач путничког моторног возила И.Т. као и сапутници који су се налазили са њим у возилу А.Ј, Е.Ј, Н.Ј. и тринаестогодишњакиња. Повријеђена лица су превезена у Дом здравља Кључ гдје им је указана медицинска помоћ након чега су упућени на даље лијечење у Дом здравља Бихаћ.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Рибник, а о свему је обавијештен дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужиоца Бања Лука, који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања узрока саобраћајне незгоде и одговорности учесника.