Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лице А.К. у току ноћи извршио шест кривичних дјела против имовине

| Бијељина | Четвртак, 14. септембар 2017.

Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2,13.09.2017. године око 02,00 часа од стране оштећеног лица запримили су пријаву да је НН лице, каменом разбио бочно стакло на његовом аутомобилу Golf 2“, које је било паркирано у Бијељини у улици Меше Селимовића. Полицијски службеници су поступили по пријави, који су установили да је извршилац кривичног дјела лице А.К. који је полупао бочно стакло у намјери да отуђи аутомобил, али је у томе био спречен од стране власника возила.
Р
адом на терену полицијски службеници Полицијске станице  Бијељина 2,13.09.2017.године око 03,40 часова  лишили су слободе лице А.К. а који је заустављен од стране полицијских службеника, гдје је управљао аутомобилом марке „Golf 2“. Провјерама је утврђено, да је наведено возило лице А.К.  у току ноћи отуђио са  паркинг простора у Бијељини.
Надаље, оперативним радом на терену полицијски службеници дошли су до сазнања да је А.К. у току ноћи покушао  да отуђи још два аутомобила  марке „Golf 2“ на паркинг простору у Бијељини, а што је исти током криминалистичке обраде и признао полицијским службеницима.
Такође, лице А.К.  је у току ноћи 12/13. септембар одштетио и врата на гаражи која се налази у улици Меше Селимовића, као и још један аутомобил марке „Golf“, а што је пријављено од стране оштећених лица.
Због извршених кривичних дјела „Оштећење туђе ствари“, „Тешка крађа“ у покушају и „Тешка крађа“ лице је лишено слободе и над истим је извршена криминалистичка обрада.
Издвојили би, да се ради о лицу који је вишеструки повратник у извршењу кривичних дјела против имовине.