Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишено слободе лице које је нанијело тјелесне повреде тридесетдеветогодишњаку након чега се удаљило са лица мјеста

| Зворник | Четвртак, 14. септембар 2017.

Полицијски службеници Полицијске станице Братунац су за мање од 24 часа пронашли и лишили слободе лице Ж.А. (1990) из Сребренице, који је испред угоститељског објекта у Братунцу, 13.09.2017. године, оштрим предметом напао тридесетдеветогодишњака, нанијевши му тјелесне повреде, након чега се удаљио са лица мјеста.
Наиме,
Полицијској станици Братунац, 13.09.2017. године, пријављено је да је испред угоститељског објекта у улици Косовска, општина Братунац, дошло до нарушавања јавног реда и мира између лица Ж.А. (1990) из Сребренице и лица Ц.С. (1978) из Сребренице, којом приликом је Ц.С. задобио повреду оштрим предметом од стране лица Ж.А. Повријеђени је превезен у Дом здравља Братунац, одакле је упућен у Општу болницу Зворник на даље збрињавање, док се Ж.А. удаљио са лица мјеста прије доласка полицијских службеника.
Оперативним радом на терену, те брзом и ефикасном реакцијом полицијских службеника, идентификовано је и пронађено лице Ж.А. (1990) из Сребренице, за које постоје основи сумње да је извршило кривично дјело „Тјелесна повреда“.
О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, а након комплетирања и документовања предмета, слиједи подношење извјештаја за почињено кривично дјело.