Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Пронађени илегални мигранти у Градишци

| Градишка | Понедељак, 09. јул 2018.

На подручју Полицијске управе Градишка, 06.07.2018. године, пронађена су четири илегална мигранта који су на територију Републике Српске ушла из сусједних земаља.
Наиме, 06.07.2018. године, око 19,50 часова, полицијски службеници Полицијске станице Градишка поступили су по пријави да се у прукључном дијелу теретног возила који је био паркиран у Улици Доситејева, општина Градишка, налазе два непозната лица која својим изгледом асоцирају на мигранте. Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници су утврдили да се ради о илегалним мигрантима и то A.N. и A.N.држављаниИрана.
Истог дана, око 21,45  часова, полицијски службеници Полицијске станице Градишка поступили су по пријави да се у прукључном дијелу теретног возила који је био паркиран у Улици 16 крајишке бригаде, општина Градишка, налазе два непозната лица која својим изгледом асоцирају на мигранте. Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници су утврдили да се ради о илегалним мигрантима и то H.A.A. и K.Z.држављани Ирана.
Пронађени илегални мигранти предати су припадницима Јединице граничне полиције Градишка, на даљи рад и поступање са истима.