Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Реализована појачана контрола у саобраћају на подручју ПУ Зворник

| Зворник | Петак, 04. јануар 2019.

      Tоком спровођења републичке акције појачане контроле учесника у саобраћају, чији је акценат биона контролитехничке исправности моторних возиласа којима се обавља јавни превоз путника, полицијски службеници Полицијске управе Зворник извршили су контролу 314 моторних возила, приликом чега је код 38 возила утврђена техничка неисправност.
      У овој акцији, на подручју Полицијске управе Зворник евидентирано је укупно 179 прекршаја почињених у саобраћају. На ванредни технички преглед упућена су 43 возила. Због утврђене техничке неисправности, полицијски службеници су издали 25 прекршајних налога а поднијели су и 13 извјештаја за покретање прекршајног поступка због техничке неисправности возила.
      Такође, евидентиран је и 141 прекршај по другим основама из области безбједности саобраћаја. 
    Полицијски службеници Полицијске управе Зворник ће и у наредном периоду наставити са појачаним контролама у саобраћају, те с тога апелујемо на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе, да у саобраћају учествују са технички исправним возилом,како би своју безбједност и безбједност других грађана подигли на што већи ниво.