Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Реализована појачана контрола учесника у саобраћају на подручју ПУ Бијељина

| Бијељина | Петак, 04. јануар 2019.

       Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина су током појачане контроле учесника у саобраћају, са акцентом на контролу техничке исправности моторних возила са којима се  обавља јавни превоз путника, контролисали   481 моторно возило, од тога 37 аутобуса, 68 комби возила и  376 осталих учесника у саобраћају.
       На линију техничких прегледа полицијски службеници Полицијске управе Бијељина упутили су 28 аутобуса и комби возила, код 9 возила  је константована већа техничка неисправност а код 19 возила  мања.
       У овој акцији, на подручју управе укупно је издато 294 прекршајна налога од чега 152 због техничке неисправности и 142 прекршаја по другим основама из области безбједности саобраћаја, такође поднесено је  и 9 извјештаја о прекршају.
      Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина ће и у наредном периоду наставити са појачаним контролама у саобраћају, те стога апелујемо на возаче да поштују саобраћајне прописе, да у саобраћају учествују са технички исправним возилом,  да провјере исправност својих возила и да све уочене неправилности благовремено отклоне.