Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Полицијска академија освојила прво мјесто на „Полицијади 2019“

| Бања Лука | Понедељак, 15. април 2019.

   Кадети Полицијске академије Бања Лука су претходног викенда у Бањалуци показали највећу спремност, те се окитили титулом свеукупног побједника на спортским играма „Полицијада 2019“ , на којима је учествовала 21 екипа са више од 730 припадника Министарства унутрашњих послова Републике Српске.
      На овим спортским играма, друго мјесто освојила је екипа Специјалне антитерористичке јединице, док је треће мјесто припало Полицијској управи Бања Лука. Учесници су се такмичили у осам спортских дисциплина: крос, џудо, стрељаштво, баскет, мали фудбал, одбојка, шах и пливање.
     „Полицијада 2019“ се одржала 12. и 13. априла у  Универзитетској спортској дворани на кампусу Бањалучког универзитета, а завршена је  дружењем свих учесника на свечаној вечери, на којој су најуспјешнијима уручене дипломе и пехари.
      Министарство унутрашњих послова Републике Српске сваке године, заједно са Синдикатом радника унутрашњих послова, традиционално организује ове спортске игре поводом 4. априла - Дана полиције Републике Српске.