Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Претреси ауто-радионица на подручју Бањалуке

| Бања Лука | Уторак, 13. август 2019.

       Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске су под надзором Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, а по наредби Основног суда у Бања Луци извршили претрес ауто- радионица на подручју града Бањалуке власништво лица П.Д. који се сумњичи да је извршио КД „Тешка крађаˮ и КД „Прикривањеˮ.
         Приликом претреса, привремено је одузето путничко моторно возило „BMW 5-F10ˮ, сиве боје, без регистарских ознака и документације, дијелови мотора, дијелови разних возила, ваздушни јастук „airbagˮ, мобилни телефони и друга документација.
        Полицијски службеници  извршили су кроз базу Интерполапровјере за још 38 возила која су затечена на локацијама претреса, гдје је утврђено да се наведена не потражују.
          Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске ће у наредном периоду предузети даље мјере и радње под надзором Окружног јавног тужилаштва Бања Лука,  те ће се извршити додатна провјере за остале ауто дијелове који су привремено одузети, као и вјештачења ради утврђивања поријекла одузетог возила и дијелова.