Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Зворнику евидентирано кривично дјело „Тјелесна повреда“

| Зворник | Понедељак, 27. јун 2022.

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник су дана 25.06.2022. године поступили по пријави лица Б.Л. из Зворника и утврдили да је лице А.Х. из Кладња физички напало лице В.Т. из Зворника и задало му тјелесне повреде.

Полицијској станици Зворник је дана 25.06.2022. године око 00,40 часова лице Б.Л. пријавило непознато лице да је физички напало на лице В.Т. у угоститељском објекту у Зворнику. Повријеђеном лицу В.Т. је у Јавној здравственој установи Дом здравља Зворник пружена љекарска помоћ, а дежурни доктор наведене установе је констатовао тешке тјелесне повреде. Полицијски службеници ПС Зворник су идентификовали нападача А.Х., који се такође обратио за љекарску помоћ у ЈЗУ Дом здравља Зворник и гдје су му констатоване лаке тјелесне повреде. Приликом указивања љекарске помоћи наведеним лицима у ЈЗУ Дом здравља Зворник, лице Б.Л. је нарушило јавни ред и мир виком и непристојним понашањем.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио полицијским службеницима предузмање свих мјера и радњи из своје надлежности и достављање Извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Тјелесна повреда“.