Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Претресом стамбеног објекта пронађена марихуана

| Приједор | Сриједа, 29. јун 2022.

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор у сарадњи са припадницима Јединице жандармерије ПУ Приједор у оквиру плана туристичке сезоне спровели су низ планских оперативних активности усмјерених на редукцију уличне продаје наркотичких средстава које су резултирале проналаском и одузимањем одређене количине опојне дроге.

Након што је дана 27.06.2022 године приликом контроле лица Б.А. из Приједора пронађена и одузета биљна материја која својим изгледом асоцира на мјешавину дувана и опојне дроге марихуане укупне бруто масе 28,5 грама и мрвилица, истог дана уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва и по нареби судије Основног суда извршен је претрес стамбеног објекта у Приједору који користи Б.А. током којег су пронађене и одузете двије стаклене посуде са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану укупне бруто масе 1.326 грама и метална дробилица.

Због постојања основа сумње да је починио кривична дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и „Омогућавање уживања опојних дрога“ Б.А. је саслушан у својству осумњиченог и против истог ће Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај за почињена кривична дјела.