Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

У Зворнику расвијетљено КД „Тешка крађа“ - пронађени дијаманти, оружје, дрога и новац

| Зворник | Сриједа, 13. јул 2022.

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су идентификовали и лишили слободе лице И.О. из Зворника због постојања основа сумње да је 10.07.2022. године починило кривично дјело „Тешка крађа“ у Зворнику и том приликом отуђио 37 дијаманата, око 2.000 аустралијских долара, 2.400 КМ и сат марке „Rolex”.

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су одмах по пријави овог кривичног дјела од стране оштећеног лица, оперативним радом на терену дошло до сазнања да се у вези са горе наведеним кривичним дјелом може довести лице И.О.

На основу Наредбе Основног суда у Зворнику извршен је претрес на двије локације у Зворнику које користи осумњичено лице и том приликом су пронађени предмети  који потичу из наведеног кривичног дјела, као и други предмети који се могу довести у вези са извршењем других кривичних дјела (оружје – пиштољ и 2,2 gr бијелe супстанцe која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „speed”).

Полицијски службеници ПУ Зворник поднијели су данас Окружном јавном тужилаштву Бијељина против лица И.О. извјештај о почињеном кривичном дјелу „Тешка крађа“.