Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Од вишеструког повратника у чињењу прекршаја одузет путнички аутомобил и пронађена опојна дрога

| Градишка | Понедељак, 25. јул 2022.

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, 23.07.2022. године, од лица Е.М. из Илиџе, који је вишеструки повратник у чињењу прекршаја, привремено су одузели путнички аутомобил марке Audi“.

Наиме, полицијски службеници Полицијске управе Градишка, 23.07.2022. године око 00,15 часова, у мјесту Мачковац, град Градишка, извршили су контролу путничког аутомобила марке Audi“, којим је управљало лице Е.М. из Илиџе.

Извршеном контролом, утврђено је да је лице управљало возилом под утицајем опојних дрога прије стицања права на управљање, а на основу извршених провјера у Регистру новчаних казни утврђено је да лице има дуг у износу од око 11.790 КМ.

Такође, даљом контролом код лица Е.М. пронађена је опојна дрога Спид“ упакована у ПВЦ фолију, коју је исти добровољно предао полицијским службеницима.

Полицијски службеници су привремено одузели путнички аутомобил, а против лица Е.М. ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду због почињених прекршаја по Закону о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, док је за прекршај по члану 4. Закона о производњи и промету опојних дрога лицу издат прекршајни налог.