Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Планске активности туристичке сезоне - успјешно обезбјеђени јавни скупови

| Приједор | Понедељак, 25. јул 2022.

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор реализујући планске активности током трајања туристичке сезоне успјешно су обезбједили све јавне скупове који су се током јула мјесеца одржали на подручју града Приједора, Новог Града, Оштре Луке, Козарске Дубице и Козарца.

Захваљујући ангажовању великог броја полицијских службеника који су послове из надлежности обавили крајње професионално и досљедно задатку, на вјерским окупљањима грађана, спортским манифестацијама, културно-умјетничким догађајима и музичким фестивалима, на којима је било присутно око 20 хиљада грађана одржано је повољно стање безбједности.

Полицијска управа Приједор захваљује свим грађанима који су позитивним примјером понашања омогућили да сви јавни скупови протекну без инцидената и који су допринијели очувању стања безбједности показујући разумијевање и стрпљење за вријеме контрола и других мјера и радњи које су полицијски службеници предузели с циљем одржавања стања безбједности, као и огранизаторима јавних скупова који су поштујући законске процедуре обезбједили одржавање јавног реда и мира на мјестима њиховог одржавања. 

Полицијска управа Приједор ће и у наредном периоду трајања туристичке сезоне предузети све потребне мјере и радње како би се очувало стабилно стање безбједности на подручју приједорске регије. 

Подсјећамо да се током трајања туристичке реализују и активности превентивне кампање „#101живот“ која има за циљ побољшање стања безбједности саобраћаја и смањење броја смртно страдалих у саобраћајним незгодама.