Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У дворишту напуштеног објекта пронађена опојна дрога

| Приједор | Сриједа, 27. јул 2022.

 

     Полицијски службеници Полицијске управе Приједор на основу оперативних сазнања о посједовању и продаји опојне дроге од стране лица С.Б. из Приједора, предузели су низ активности усмјерених на редукцију уличне продаје наркотичких средстава и дана 26.07.2022. године у улици Војводе Степе Степановића у Приједору, у дворишту напуштеног стамбеног објекта пронашли пвц врећицу са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану укупне бруто масе 462 грама и пвц кутију у којој се налазило 455 комада таблета које својим изгледом асоцирају на таблете екстазија.

На лицу мјеста лишена су слободе два лица изПриједора, над којима је извршена криминалистичка обрада, а у току је рад на проналаску осумњиченог С.Б. из Приједора.

Истог дана уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва и по наредби Основног суда у Приједору извршен је претрес у објекту куће на адреси становања осумњиченог лица.  

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор настављају рад на проналаску осумњиченог С.Б. због почињеног кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ против којег ће, након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај за почињено кривично дјело.