Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У дане викенда полицијски службеници ПУ Бањалука одговорили на све постављене задатке

| Бања Лука | Понедељак, 29. август 2022.

 

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, у дане викенда, 27.08.-30.08.2021. године, успјешно су обезбједили више јавних скупова и спортских манифестација.

Наиме, полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, на подручју Града Бањалука су извршили обезбјеђење манифестација „Ђурологија“, „Велики почетак“, те „BLASFEM“ на којима је било неколико хиљада посјетилаца.

Током викенда, полицијски службеници су извршили обезбјеђење више спортских манифестација и то Европско првенство у кајаку и кануу на дивљим водама „Бањалука – Врбас 2022“, тенсики турнир ATP Challenger „SRPSKA OPEN“,  те више фудбалских утакмица и турнира.

            Такође, полицијски службеници Полицијске управе Бањалука су извршили физичко, оперативно и саобраћајно обезбјеђење 57. Кочићевог збора у мјесту Стричићи, на којем је било присутно око 30 000 посјетилаца, а евиденитрано је једно нарушавање јавног реда и мира.

За реализацију свих видова обезбјеђења у протеклом викенду били су ангажовани полицијских службеници свих полицијских станица у надлежности Полицијске управе Бањалука, као и припадници жандармерије.