Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лице лишено слободе због КД „Тешко убиство“

| Зворник | Петак, 21. октобар 2022.

 

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник лишили су слободе 21.10.2022. године око 10,00 часова лице Г.Б. из Зворника због основа сумње да је починило кривично дјело „Тешко убиство“ на штету лица Б.Б.

Подсјећамо, Полицијској станици Козлук је 14.10.2022. године око 23,05 часова пријављено да се у Јавну здравствену установу Дом здравља Зворник јавила четири лица  мушког пола са повредама задобијеним од стране непознатог лица у угоститељском објекту у мјесту Трновица, Град Зворник. Од повреда задобијених ватреним оружјем једно лице је смртно страдало, а једно тешко повријеђено. Лице М.Ц. из Зворника је лишено слободе 16.10.2022. године око 14,45 часова због основа сумње да је починило кривично дјело „Помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела“. Након тога, лицу М.Ц. је на приједлог Окружног јавног тужилашта Бијељина, од стране Окружног суда у Бијељини одређен притвор 17.10.2022. године.

О свему наведеном је обавијештено Окружно јавно тужилаштво Бијељина, а полицијски службеници ПУ Зворник врше криминалистичку обраду лица лишеног слободе и настављају рад на документовању наведеног предмета.