Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Код лица пронађена марихуана

| Мркоњић Град | Сриједа, 30. новембар 2022.

 

            Полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град, 29.11.2022. године, лишили су слободе лице иницијала М.Ј. из Шипова због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Недозвољена производња и промет опојних дрога“.

            Наиме, полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Мркоњић Град, 29.11.2022. године, на основу усмене наредбе Основног суда Мркоњић Град извршили су претрес пордичне куће и помоћних објеката у улици Браће Југовића, општина Шипово, које користи осумњичено лице М.Ј. из Шипова и том приликом пронађена је и одузета једна пвц врећица у којој се налазила одређена количина зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану.

            О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурнитужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се осумњичени након завршене криминалистичке обраде отпусти на слободу, а да се по комплетирању предметау редовној процедури достави извјештај опочињеном кривичном дјелу „Недозвољена производња и промет опојних дрога“.