Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Током контроле побјегао из путничког аутомобила који му је потом одузет

| Добој | Сриједа, 21. децембар 2022.

 

     Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, 20.12.2022. године, од вишеструког повратника у чињењу прекршаја одузели су путнички аутомобил марке “Audi A6”.

   Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, 20.12.2022. године, око 11,40 часова,  извршили су контролу путничког аутомобила марке „Audi A6” у којем су уочила лице од раније познато полицијским службеницима  као вишеструки повратник за прекршаје из области саобраћаја те управљањем путничким аутомобилом под дејством опојних дрога. Након што су полицијски службеници зауставили наведени путнички аутомобил наведено лице се оглушило о све наредбе полицијских службеника и трчећим кораком се удаљило са лица мјеста. Непосредно након наведеног лице иницијала К.А.  из Добоја је лишено слободе због почињеног прекршаја из члана 24. (Ометање државних органа у вршењу јавних функција) Закона о јавном реду и миру Републике Српске и исто је одбило да се подвргне тестирању на присуство алкохола и опојних дрога у организму.

     Такође, извршеном провјером у службеним евиденцијама утврђено је да исто има дуг у Регистру новчаних казни у износу од  7.040 КМ. 

     Против наведеног лица ће надлежном суду бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступка.