Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Приликом контроле у Зворнику пронађена опојна дрога

| Зворник | Уторак, 27. децембар 2022.

 

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су дана 26.12.2022. године пронашли  и одузели 0,9 gr бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Speed” и 0,7 gr суве биљне материје која асоцира на опојну дрогу марихуану.

Проводећи планске активности на спречавању злоупотребе опојних дрога, полицијски службеници ПУ Зворник су у Зворнику извршили преглед лица С.Г. из Зворника. Том приликом, лице С.Г. је добровољно предало 0,9 gr бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Speed”. Потом је извршен и преглед путничког возила марке “Citroen” које користи лице С.Г. и пронађено је 0,7 gr суве биљне материје која асоцира на опојну дрогу марихуану.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштво Бијељина, који је наложио да полицијски службеници предузму све мјере и радње из своје надлежности, а након тога да надлежном тужилаштву доставе извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.