Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

На подручју ПУ Зворник подијељен материјал поводом кампање „Слави одговорно, слави без ватреног оружја“

| Зворник | Петак, 30. децембар 2022.

 
 
Поводом обиљежавања кампање „Слави одговорно, слави без ватреног оружја“, од 05. до 30 децембра 2022. године, све полицијске станице на подручју Полицијске управе Зворник организовале су подјелу летака и промотивног материјала на најфреквентнијим улицама и трговима, под називом „Пуцањ није музика, ватрено оружје није музички инструмент“. 
           Овом приликом су полицијски службеници Полицијске управе Зворник грађанима дијелили промотивни материјал  и пружали информације о могућим и нежељеним посљедицама које произилазе из нестручне и незаконите употребе ватреног оужја и пиротехнике на мјестима гдје се окупља већи број грађана.                                  
           Сам циљ подјеле летака јесте да се широј још једном скрене пажња на одговорно понашање свих грађана, како би предстојеће празнике дочекали мирно и достојанствено, и како би заједно допринијели што безбједнијем окружењу. 
Апелујемо на грађане да сваку незакониту употребу ватреног оружја пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона 122, који може да буде и анониман.