Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Полицијски службеници лишили слободе лице А.Г. због кривичног дјела ,, Крађа“

| Бијељина | Уторак, 03. јануар 2023.

 

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина, лишили су слободе лице А.Г. из Бијељине, због почињеног кривичног дјела ,, Крађа“.

Наиме,првог дана ове године Полицијска станица за безбједност саобраћаја Бијељина,  запримила је око 23,30 часова пријаву, да се у улици Хајдук Станка догодила саобраћајна незгода у којој је учествовало непознато лице са путничким моторним возилом  ,,Mercesec“ а које је побјегло са лица мјеста.

Радом на терену, полицијски службеници утврдили су да је поменуто возило украдено непосредно прије саобраћане незгоде у улици Владимира Гаћиновића.

Предузимајући оперативно-тактичке мјере и радње, полицијски службеници су успјели да лоцирају лице које је украло аутомобил. Лице је покушало да бјежи од полицијских службеника, али је исти савладан и лишен слободе.

Идентификацијом лица утврђено је да се ради о лицу А.Г. Алкотестирањем лица утврђено је да има 1,71 г/кг алкохола у организму. О догађају је обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.