Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пронађена опојна дрога приликом претреса у Зворнику

| Зворник | Недеља, 19. фебруар 2023.

 

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник, 17.02.2023. године на основу наредбе Основног суда у Зворнику, проводећи планске активности на спречавању злоупотребе опојних дрога у оперативној акцији „Store“, извршили су претресање стана и других просторија које користи лице С.Г. у Зворнику.

Приликом претресања пронађено је и привремено одузето око 216,9 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опонјну дрогу марихуану, одређена количина прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хероин, пластични шприцеви, металне игле и др. предмети са траговима највјероватније опојне дроге.

О свему наведеном обавјештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да се лице С.Г. је лиши слободе због постојања основа сумње да је починило кривично дјело ,,Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, и након криминалистичке обраде уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу спроведе у Окружно јавно тужилаштво Бијељина, ради предузимања даљих мјера и радњи из надлежности тужилаштва.