Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Идентификован и лишен слободе осумњичени због кривичног дјела ,,Крађа“

| Градишка | Понедељак, 27. фебруар 2023.

 
 
     Полицијски службеници Полицијске станице Србац, у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Бања Лука, идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Д.С. из Српца, за које постоје основи сумње да је починило кривично  дјело ,,Крађа“.
     Наиме, Полицијској станици Србац, 24.02.2023. године око 22,30 часова, оштећени је пријавио да му је непосредно прије пријаве, са паркинг простора у улици Љубовијска, општина Србац, отуђен путнички аутомобил марке ,,Nissan Mikra’’.
     Поступајући по наведеној пријави, а у сарадњи са ПУ Бања Лука, исте вечери око 23,30 часова, пронађено је возило марке ,,Nissan Mikra на локалитету занатског центра у мјесту Прњавор, којим је управљало лице иницијала Д.С. из Српца. Извршеним алкотестирањем лица, утврђено је присуство алкохола у организму, након чега је и лишено слободе. 
    Предметно возило враћено је власнику, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се по комплетирању и документовању предмете против лица Д.С. подносе извјештај за почињено кривично дјело ,,Крађа“.