Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Затечени у крађи погонског горива

| Приједор | Понедељак, 27. фебруар 2023.

 

 

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор 26.02.2023. године око 16,00 часова поступили су по позиву грађанина на број „122“ који је пријавио да је на паркинг простору у насељу Свале од стране непознатих лица у току крађа погонског горива из теретног возила.

Интервенцијом полицијских службеника на лицу мјеста поред теретног возила затечени су и лишени слободе Б.Л. и М.Р. из Приједора, поред којих су пронађени канистери са садржајем погонског горива и цријево.

Над осумњиченим лицима извршена је криминалистичка орбада током које је утврђено да су из резервоара камиона у власништву фирме из Бијељине отуђили одређену количину погонског горива чиме су починили кривично дјело „Тешка крађа“.

 Након комплетирања предмета против Б.Л. и М.Р. Окружном јавном тужилаштву Приједор доставиће се Извјештај за почињено кривично дјело.

Полицијска управа Приједор се захваљује грађанима на сарадњи и правовременом обавјештавању полиције о уочавању догађаја који су од значаја за безбједност.

Грађани путем бесплатног сервисног броја „122“ могу пријавити сва запажања која се односе на извршење кривичних дјела, прекршаја или других радњи којима се угрожава безбједност грађана или имовине.