Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лажно пријавио да је изазвао саобраћајну незгоду

| Градишка | Четвртак, 02. март 2023.

 
 
     Полицијској станици Градишка, 22.02.2023. гдоине око 07,10 часова лице иницајала З.М. из Градишке, пријавило је да се у току ноћи око 03,30 часова, на раскрсници улица Видовданска-Милоша Црњанског-Иве Андрића, град Градишка, догодила саобраћајна незгода којом приликом је управљајући са путничким аутомобилом марке ,,Jaguar“ оштетио уређај за давање свјетлосних саобраћајних знакова. 
    Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, који су утврдили да је на возилу наступила материјална штета, као и на уређају за давање свјетлосних саобраћајних знакова.
    Даљим радом полицијских службеника дошло се до сазнања да наведеним возилом није управљало лице З.М. како је пријављено, већ лице иницијала Р.М. из Градишке, те да се саобраћајна незгода догодила 22.02.2023. године око 01,00 час. 
     О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се по комплетирању и документовању предмете против лица З.М. подносе извјештај за почињено кривично дјело ,,Навођење на овјеравање неистинитог садржаја“.