Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У саобраћајној незгоди у Сребреници три лица повријеђена

| Зворник | Уторак, 21. март 2023.

 
 
    На регионалном путу Сребреница – Братунац, у мјесту Капетанова Ћуприја се 20.03.2023. године око 01,25 часова догодила саобраћајна незгода у којој су два лица тешко повријеђена, и једно задобило лаке тјелесне повреде.
     Полицијски службеници Полицијске станице Сребреница су извршили увиђај саобраћајне незгоде. У саобраћајној незгоди је учествовало путничко моторно возило марке „Golf”, којим је управљало лице Н.С. из Сребренице и путничко возило марке „Audi” којим је управљало лице А.Г. из Братунца.  У путничком возилу марке „Audi” се на мјесту сувозача налазило лице М.М. из Сребренице. Сва лица су превезена у Јавну здравствену установу Болница Зворник на указивање љекарске помоћи. Дежурни доктор ЈЗУ Болница Зворник је возачу „Golf“-а констатовао лаке тјелесне повреде, а возачу и сувозачу „Audi“-а тешке тјелесне повреде.
     О свему наведеном је обавијештен дежурни тужлац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио предузимање свих мјера и радњи и достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“.