Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Три лица лишена слободе на основу централних потјерница

| Бања Лука | Уторак, 18. април 2023.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, лишили су слободе три лица иницијала З.В. из Бањалуке, Н.Ш. из Кнежева и Е.Г. из Сарајева, на основу расписаних централних потјерница.

Приликом обављања редовних послова и задатака, 13.04.2023. године, полицијски службеници, извршили су легитимисање лица З.В, а након извршених провјера утврђено је да је за истим по наредби Основног суда у Бањалуци расписана потрага – централна потјерница. О наведеном су обавијештени полицијски службеници Окружног центра Судске полиције Бањалука. 

Полицијски службеници, 15.04.2023. године, приликом вршења редовних послова и задатака, извршили су легитимисање лица Н.Ш, а након извршених провјера утврђено је да је за истим по наредби Основног суда у Градишци расписана потрага – централна потјерница. О наведеном су обавијештени полицијски службеници Окружног центра Судске полиције Бањалука. 

Приликом обављања редовних послова и задатака, 16.04.2023. године, полицијски службеници, извршили су легитимисање лица Е.Г, а након извршених провјера утврђено је да је за истим од стране Полицијске станице Бањалука Лазарево, по наредби Основног суда у Бањалуци расписана потрага – централна потјерница због почињеног кривичног дјела „Насилничко понашање“. Лице Е.Г. је предато полицијским службеницима Полицијске станице Бањалука Лазарево, ради предузимања даљих мјера и радњи.