Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Једно лице смртно страдало

| Мркоњић Град | Четвртак, 06. јул 2023.

У Полицијску станицу Рибник, 05.07.2023. године, око 21,10 часова, из Дома здравља Рибник, пријављено је да је лице Б.А. из Рибника преминуло усљед повреда задобијених приликом пада са теретног моторног возила „Mercedes“ на приватном посједу у мјесту Заблеће, општина Рибник.

Изласком на лице мјеста догађаја полицијски службеници установили су да се лице Б.А. из Рибника приликом пада налазило на сијену које је било у товарном дијелу теретног моторног возила „Mercedes“ којим је управљао Ј.Т. из Рибника. Приликом помјерања теретног возила лице Б.А. је пало са возила приликом чега је задобило повреде због којих је преминуло.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Рибник у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања узрока наведеног догађаја, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури против лица Ј.Т. из Рибника достави извјештај о почињеном кривичном дјелу „Изазивање опште опасности“.

Од стране поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела смртно страдалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бања Луци.