Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Превентивна кампања „ Лако је брзину смањити“

| Источно Сарајево | Четвртак, 27. јул 2023.

 

Полицијска управа Источно Сарајево са Ауто-мото друштвом Републике Српске, спроводи активности на реализацији кампање „Лако је брзину смањити“ коју реализује Ауто-мото савез у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза и Министарством унутрашњих послова Републике Српске у периоду од 17. јула до 31. августа 2023. године.

Представници Ауто-мото савеза Републике Српске и полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале, су данас у мјесту Доњи Булози, општина Пале, у времену од 09.00 до 10.00 часова реализовали акцију контролом мјерења брзине кретања возила и заустављањем возила, без обзира да ли су прекорачили дозвољену брзину кретања на том путном правцу.Током ове активности возачима се дијелио промотивни материјал са називом кампање „Лако је брзину смањити“.

  Узимајући у обзир да је током љетног периода повећана фреквенција саобраћаја на путевима, те је самим тим потребна и додатна опрезност, Полицијска управа Источно Сарајево апелује на све учеснике у саобраћају, првенствено на возаче, да се придржавају саобраћајних прописа и поштују ограничење брзине како би своју безбједност и безбједност других учесника у саобраћају подигли ниво.