Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Полиција поступила по пријави лица Б.М. из Братунца

| Братунац | Понедељак, 31. јул 2023.

Полицијска станица Братунац 29.07.2023. године, запримила је пријаву од стране лица Б.М. из Братунца, да лице М.Л. из Братунца у свом угоститељском објекту конзумира алкохол са још једним непознатим лицем, а који се налази поред угоститељског објекта власништво лица Б.М., наводећи да се обратило из разлога да не би дошло до нарушавања јавног реда и мира као што је то био случај у претходном периоду.

Полицијски службеници ПС Братунац су изашли на лице мјеста и обавили разговор са лицем Б.М., док лице М.Л. нису затекли на лицу мјеста.

У току је даљи рад по пријави приликом чега полицијски службеници ПС Братунац предузимају све мјере и радње у циљу документовања догађаја и утврђивања чињеничног стања.          

Такође, полицијски службеници ПС Братунац су у претходном периоду поступали по пријавама лица Б.М., те у вези с тим против лица М.Л. из Братунца поднијели четири извјештаја о почињеном кривичном дјелу и надлежном Суду поднијели један захтјев за покретање прекршајног поступка за почињена три прекршаја из области јавног реда и мира.