Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка учествовали у превентивној кампањи ,,Лако је брзину смањити“

| Градишка | Четвртак, 31. август 2023.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, учествовали су данас у реализацији превентивне кампање ,,Лако је брзину смањити“, а која се спроводи у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза Републике Српске, Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске и Ауто мото савезом Републике Српске у периоду од 17. јула до 31. августа 2023. године.

Полицијски службеници су у мјесту Крушкик, град Градишка, вршили контролу возила и заустављања свих возача, док су припадници Ауто-мото друштва Градишка дијелили промотивни материјал.

Основни циљ превентивне кампање је повећање нивоа безбједности саобраћаја на путевима у Републици Српској, кроз смањење броја прекршаја почињених усљед непоштовања прописане брзине кретања возила.

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да поштују законске прописе, а како би властиту сигурност и сигурност других грађана подигли на што већи ниво.