Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пронађено 21,8 гр. кокаина

| Требиње | Сриједа, 31. јануар 2024.

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су код лица иницијала Н.О. из Требиња пронашли и привремено одузели 21,8 гр. бијеле прашкасте материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу ,,кокаин".

Наиме, полицијски службеници су извршили претресе стамбених објеката на двије локације које користи лице иницијала Н.О. којом приликом су пронашли одређену количину бијеле прашкасте материје која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу ,,кокаин", као и ловачки карабин за који лице није посједовало потребну документацију.

Од лица иницијала Н.О. укупно су одузета три паковања са бијелом прашкастом материјом која својим морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу ,,кокаин".

О догађају је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је наложило полицијским службеницима да поднесу извештај о почињеном кривичном дјелу ,,Неовлашћена производња и промет опојних дрога" из члана 207. Кривичног законика Републике Српске и да се документује прекршај по Закону о оружју и муницији Републике Српске.