Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Мушкарац у Добоју убијен са директним умишљајем

| Добој | Сриједа, 31. јануар 2024.

              На ванредној конференцији за новинаре која је данас одржана у Полицијској управи Добој поводом извршеног кривичног дјела „Тешко убиство“ на подручју града Добоја, начелик Управе Слободан Радинковић је изјавио да је наведено кривично дјело расвијетљено у року од неколико сати након пријаве те да је лишена слободе супруга оштећеног лице иницијала А.К. и мушкарац  лице иницијала Д.Л. због сумње да су починили наведено кривично дјело.
      
       Начелник Радинковић је изјавио да је Полицијска станица Добој два пријаву о проналаску тијела беживотног лица  запримила јуче у 13,50 часова, те да је  претходила дојава око 11,50 часова Полицијске станице Добој један, која је обавијештена од куме убијеног да је у њиховим породичном стану пронашла крв и малољетну дјецу, а супружника није било.
             
Он је навео да постоји сумња да су супруга оштећеног А. К. и мушкарац Л.Д, највјероватније, били у љубавној вези, што је тренутно и мотив убиства, те да је оштећени убијен са три убода ножем након унапријед разрађеног плана.
               Радинковић је рекао да су током оперативне акције идентификације и хапшења осумњичених учествовале полицијске управе Добој и Бањалука, те Управа криминалистичке полиције и Управа за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске. 
             Он је навео да је и даље у току оперативан рад, те да ће данас бити рађена обдукција и токсиколошки налази.