Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пронађена већа количина опојне дроге у Петрову

| Добој | Уторак, 26. март 2024.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој, 25.03.2024. године, на основу Наредбе Основног суда у Добоју на подручју општине Петрово извршили су претрес објеката које користи лице иницијала Д.М. из Добоја, приликом чега је пронађено и одузето: 12 пакетића са садржајем биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуану“ укупне тежине од 62,3 грама, 28 пакетића са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „спид“ укупне тежине од 171,3 грама и други предмети са траговима бијеле прашкасте материје који су намијењени за конзумирање опојне дроге.
Такође, за наведено лице постоји и основ сумње да је у току ноћи 24./25.03.2024. године, на подручју општине Петрово својим возилом онемогућило кретање возила којим је управљало оштећено лице са подручја општине Петрово, приликом чега је физички напало на оштећено лице усљед чега је исто задобило тјелесне повреде.
По комплетирању предемета надлежном Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и „Насилничко понашање“.