Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Добоју лишено слободе једно лице, пронађена опојна дрога

| Бања Лука | Уторак, 09. април 2024.

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске и Полицијске управе Добој, 08.04.2024. године,  су на подручју градa Добоја лишили слободе лице М.В.  из Приједора, због основа сумње да је извршило кривично дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Истог дана, на основу Наредбе Основног суда у Добоју извршен је  претрес наведеног  лица и његовог путничког аутомобила марке „Peugeot“, приликом чега је претресом путничког аутомобила пронађено и одузето  пет пакета са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуана“ укупне тежине од 2 kg и 964 грама, док је претресом лица пронађена и одузета  бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „кокаин“ укупне тежине од 1,16 грама, одређени износ новца, два мобилна телефона и други предмети.

Након завршене криминалистичке обраде лице лишено слободе ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу данас  бити спроведено поступајућем тужиоцу Окружног јавног тужилаштва у Добоју у даљу надлежност.