Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пронађено преко 100 грама опојне дроге кокаин, једно лице лишено слободе

| Бијељина | Сриједа, 19. јун 2024.

Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина лишили су слободе лице З.М.  због постојања основа сумње да је починио кривично дјело Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Приликом предузимања мјера и радњи из своје надлежности полицијски службеници Полицијске управе Бијељина извршили су контролу и заустављање лица З.М. којом приликом је лице од себе одбацило пвц" врећицу  са бијелим садржајем који својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин". Уз сагласност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, увиђајем је изузета материја са лица мјеста, којом приликом је вагањем утврђена маса од 57 грама.

На основу наредбе Основног суда у Бијељини уз сагласност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини извршено је претресање путничког аутомобила које користи лице З.М. Приликом претресања пронађена је и привремено одузета бијела прашкаста материја која својим изгледом и морфолошким карактеристикама асоцира на опојну дрогу кокаин" укупне масе 54 грама.

Од стране полицијских службеника лице З.М. је уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ предато у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.