Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

| I.Sarajevo | Petak, 13. jun 2014.

Policijskoj stanici Pale danas, 13. juna 2014. godine oko 01,55 časova  prijavljeno je da je na kuću policijskog službenika Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo S.LJ. aktivirana nepoznata eksplozivna naprava, koja je  ugrozila živote ukućana i prouzrokovala veća oštećenja na kući. 

Policijski službenici su odmah izašli na  lice mjesta i o događaju obavjestili dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva I. Sarajevo.  U momentu eksplozije u kući su se nalazile  porodica policijskog službenika i porodica koja  živi  u prizemlju kuće, među kojima četvoro maloljetne djece, od kojih niko nije povrijeđen.  

          U toku je vršenje uviđaja kojim  rukovodi  dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a preduzimaju se mjere i radnje na pronalasku izvršilaca.

Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo osuđuje ovaj pokušaj ubistva policijskog službenika i  članova njegove  porodice.

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo nastavlja sprovođenje aktivnosti i borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa.