Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Održana sjednica Foruma za bezbjednost zajednice Grada Prijedora

| Prijedor | Četvrtak, 06. jun 2024.

Predstavnici Policijske uprave Prijedor prisustvovali su sjednici Foruma za bezbjednost zajednice Grada Prijedora koja je održana danas u prostorijama Gradske uprave. 

Subjekti sjednice Foruma za bezbjednost zajednice Grada Prijedora pružili su podršku roditeljima putem dnevnog zbrinjavanja djece sa poteškoćama u razvoju, a teme razgovora na sjednici bile su i kampanje i preventivne aktivnosti koje su značajne za stanje bezbjednosti, a koje se realizuju tokom turističke sezone i perioda godišnjih odmora.

Osim redovnih aktivnosti u realizaciji rada Foruma i identifikovanju postojeće problematike, svi članovi Foruma izrazili su spremnost za pružanje potpune međusobne podrške kroz zajedničko djelovanje u realizaciji planiranih projekata za tekuću godinu.

Zaključkom današnje sjednice Foruma subjekti su usaglasili aktivnosti planirane za naredni period i konstatovali dobru saradnju svih subjekata Foruma čijim se zajedničkim zalaganjem doprinosi dobrom stanju bezbjednosti na području grada Prijedora.